vineri, 24 aprilie 2009

Cum sa ma machiez?

* rujul
Pentru a alege cel mai potrivit ruj pentru un anume eveniment, nu ar trebui sa tii cont de tendinte ci mai degraba sa il potrivesti atat cu vestimentatia, dar mai ales cu pigmentul pielii. De exemplu,rujul rosu, care este in mare voga in acest sezon, nu va fi deloc in acord cu un ten inchis. Atunci cand doriti sa va achizitionati un ruj, nu il incercati niciodata pe buze. Nu e deloc igienic, si s-ar putea sa va molipsiti si cu un "minunat" herpes. Cel mai potrivit este sa il incercati pe dosul palmei.
Un truc poate deja stiut de multe dintre voi este urmatorul: un machiaj care atrage privirile este acela care contureaza ochii sau buzele. Nu incercati sa evidentiati in acelasi timp si ochii si buzele. Un ruj intr-o nuanta aprinsa va fi in acord perfect cu un fard de ploape intr-o culoare foarte deschisa, fara sidef, cat se poate de discreta.
* rimel si creion dermatograf
Rimelul este de nelipsit atunci cand doriti sa subliniati luminozitatea ochilor si sa le intensificati farmecul. Pentru a arata mult mai bogate, rimelati genele de doua sau trei ori. Intre prima aplicare a rimelului si cea de a doua va trebui sa asteptati cateva minute pana ce rimelul se va usca. Creionul dermatograf ar trebui folosit pentru o usoara conturare si va fi aplicat pe pleoapa superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu